Tel: 0318-519167

Dierenartsen

Wij zijn lid van de “Werkgroep vogels, reptielen, konijnen en knaagdieren” en de “Werkgroep Kattengeneeskunde” en diverse vakverenigingen zoals de KNMvD (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde) en de GGG (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren). Verder volgen wij regelmatig verscheidene conferenties, intercollegiaal overleg, workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde en onze kennis en kunde nog verder uit te breiden.

dierenartsen Dierenkliniek Veenendaal
In Dierenkliniek Veenendaal werken de volgende gepassioneerde dierenartsen, allemaal gespecialiseerd in gezelschapsdieren:

Drs. Jolijn van Leeuwen

Jolijn van Leeuwen

Drs. Mardou van Leuven

Mardou van Leuven

Drs. Wendy Nooijen

Drs. Jolijn van Leeuwen

Heel klassiek; als klein meisje wilde ik al dierenarts worden. De combinatie van werken met dieren en opereren leek me fantastisch! En dat vind ik nog steeds na 15 jaar. Wat ik als klein meisje nog niet wist, is dat het juist ook erg leuk is om te werken met de baasjes van die dieren! Iemand’s dier helpen en diegene tevreden het pand zien verlaten geeft erg veel voldoening.

Daarnaast had ik altijd al bijzondere interesse in reptielen en bijzondere dieren, en ook katten zijn een grote liefde. Ik ben daarom ook de Cat Advocate in onze kliniek en hou me naast kattengeneeskunde ook bezig met kattengedrag.

Thuis geniet ik van mijn gezin met 2 kleine kinderen, 2 bejaarde katten en een eigenzinnige groene leguaan.

 

Drs. Mardou van Leuven

De zorg voor dieren is altijd een rode draad in mijn leven geweest. Ook ik wilde al van jongs af aan dierenarts worden. Natuurlijk had ik thuis allerlei huisdieren, muizen, cavia’s, konijnen, een hond, katten, een volière, een groot aquarium…..van elke diersoort wilde ik  meer weten. Tijdens mijn studie werkte ik tevens als vrijwilliger bij de vogelopvang in Utrecht.

In onze kliniek richt ik me naast de honden en katten op de knaagdieren, konijnen en vogelgeneeskunde. Ik ben verder voorzitter van de werkgroep bijzondere dieren,  actief als vrijwilliger bij Stichting Papegaai en heb thuis een dependance voor de opvang en herplaatsing van cavia’s voor Stichting cavia. Ik woon samen met man en  twee kinderen aan de Utrechtse Heuvelrug met onze schapen, geitjes, lachduiven, kat, kippen, twee papegaaien, konijnen en natuurlijk cavia’s.

Drs. Wendy Nooijen

Vroeger hadden wij thuis een verscheidenheid aan kleine huisdieren: hond, katten, hamsters, muizen, ratten, cavia’s, chinchilla’s en nog veel meer. Het was mij dan ook al vroeg duidelijk, ik wilde dierenarts worden! Gelukkig is deze droom waarheid geworden en heb ik mijn plekje gevonden bij Dierenkliniek Veenendaal.

Naast honden en katten, kregen juist ook de ‘bijzondere dieren’ mijn aandacht tijdens de studie. Nu nog probeer ik deze kennis te verbreden met nascholing en mijn bijdrage aan de werkgroep Konijn. Met deze kennis kan ik Mardou en Jolijn, maar vooral ook u als eigenaar, ondersteunen in de zorg voor huisdieren, hoe klein en bijzonder ook.

In ons huis aan de bosrand worden mijn vriend, zoontje en ik vergezeld door 2 katten, 5 kippen en een opvang-amazonepapegaai.

Delen met: