Tel: 0318-519167

Dierenartsen

Wij zijn lid van de “Werkgroep vogels, reptielen, konijnen en knaagdieren” en de “Werkgroep Kattengeneeskunde” en diverse vakverenigingen zoals de KNMvD (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde) en de GGG (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren). Verder volgen wij regelmatig verscheidene conferenties, intercollegiaal overleg, workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde en onze kennis en kunde nog verder uit te breiden.

dierenartsen Dierenkliniek Veenendaal
In Dierenkliniek Veenendaal werken de volgende gepassioneerde dierenartsen, allemaal gespecialiseerd in gezelschapsdieren:

Drs. Jolijn van Leeuwen

Jolijn van Leeuwen

Drs. Mardou van Leuven

Mardou van Leuven

Drs. Jolijn van Leeuwen

Heel klassiek; als klein meisje wilde ik al dierenarts worden. De combinatie van werken met dieren en opereren leek me fantastisch! En dat vind ik nog steeds na 15 jaar. Wat ik als klein meisje nog niet wist, is dat het juist ook erg leuk is om te werken met de baasjes van die dieren! Iemand’s dier helpen en diegene tevreden het pand zien verlaten geeft erg veel voldoening.

Daarnaast had ik altijd al bijzondere interesse in reptielen en bijzondere dieren, en ook katten zijn een grote liefde. Ik ben daarom ook de Cat Advocate in onze kliniek en hou me naast kattengeneeskunde ook bezig met kattengedrag.

Thuis geniet ik van mijn gezin met 2 kleine kinderen, 2 bejaarde katten en een eigenzinnige groene leguaan.

 

Drs. Mardou van Leuven

Mardou van Leuven is afgestudeerd in 2002 en heeft sindsdien gewerkt in verschillende praktijken, o.a. in een gespecialiseerde praktijk voor knaagdieren, konijnen en vogels. Om veel ervaring met inheemse vogels op te doen heeft zij geruime tijd als vrijwilligster haar bijdrage geleverd aan de vogelopvang Utrecht. Vanaf september 2009 is ze mede-eigenaresse van Dierenkliniek Veenendaal. Ze heeft zich toegelegd op tandheelkunde en doet dat met veel plezier. Sinds 2014 is ze voorzitter van de Werkgroep Vogels en Bijzondere Dieren. Dit is een werkgroep waarin dierenartsen samenkomen om ‘complexe patiënten’ met elkaar te bespreken.

Thuis heeft zij, naast een zoon en een dochter, een huis vol dieren: 2 konijnen, een kat, een grijze roodstaart papegaai Hilja, 6 Ouessant schapen en verschillende soorten kippen. Ook runt ze hier een dependance van Stichting Cavia.

Delen met: