Tel: 0318-519167

Dierenartsen

Wij zijn lid van de “Werkgroep vogels, reptielen, konijnen en knaagdieren” en de “Werkgroep Kattengeneeskunde” en diverse vakverenigingen zoals de KNMvD (Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde) en de GGG (Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren). Verder volgen wij regelmatig verscheidene conferenties, intercollegiaal overleg, workshops en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de diergeneeskunde en onze kennis en kunde nog verder uit te breiden.

dierenartsen Dierenkliniek Veenendaal
In Dierenkliniek Veenendaal werken de volgende gepassioneerde dierenartsen, allemaal gespecialiseerd in gezelschapsdieren:

Drs. Jolijn van Leeuwen

Jolijn van Leeuwen

Drs. Mardou van Leuven

Mardou van Leuven

Drs. Janneke Heijltjes

Janneke Heijltjes

Drs. Jolijn van Leeuwen

Jolijn van Leeuwen is gezelschapsdierenarts sinds januari 2004. Voordat zij in Veenendaal kwam werken heeft zij in een aantal praktijken in heel Nederland gewerkt, maar prijst zich gelukkig met haar eigen kliniek in Veenendaal! Reptielen, konijnen en knaagdieren hebben ook haar bijzondere aandacht, net als chirurgie. Ze is onze Cat Advocate, wat inhoudt dat ze het aanspreekpunt is voor alle vragen over onze Cat Friendly Clinic. Katten zijn al bijna 40 jaar in haar leven en dus een grote liefde..Op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag is zij op de kliniek aanwezig. Zij is oprichtster van het internetforum voor jonge dierenartsen FVJD, waar collega’s bijzondere patiënten en ervaringen met elkaar delen. Verder vervult zij nog meerdere bestuurlijke functies, onder andere als bestuurslid bij stichting FelCan. Ze is lid van de Groep Geneeskunde Gezelschapsdieren, Werkgroep Vogels en Bijzondere Dieren en de Werkgroep Kattengeneeskunde. Als huisdieren heeft zij 2 geweldige katten, 2 rode rattenslangen en een pittige vrouwelijke groene leguaan. Eind 2012 kreeg ze een gezonde zoon Roan, en in 2015 beviel ze van dochter Sterre!

Drs. Mardou van Leuven

Mardou van Leuven is afgestudeerd in 2002 en heeft sindsdien gewerkt in verschillende praktijken, o.a. in een gespecialiseerde praktijk voor knaagdieren, konijnen en vogels. Om veel ervaring met inheemse vogels op te doen heeft zij geruime tijd als vrijwilligster haar bijdrage geleverd aan de vogelopvang Utrecht. Vanaf september 2009 is ze mede-eigenaresse van Dierenkliniek Veenendaal. Sinds 2014 is ze voorzitter van de Werkgroep Vogels en Bijzondere Dieren. Dit is een werkgroep waarin dierenartsen samenkomen om ‘complexe patiënten’ met elkaar te bespreken.

Thuis heeft zij, naast een zoon en een dochter, een huis vol dieren: 2 konijnen, een kat, een grijze roodstaart papegaai Hilja, 6 Ouessant schapen en verschillende soorten kippen. Ook runt ze hier een dependance van Stichting Cavia.

Drs. Janneke Heijltjes

Mijn naam is Janneke Heijltjes. Ik oefen sinds 2004 met veel plezier het mooie vak van dierenarts uit. Ik heb in diverse praktijken in zowel Nederland als Engeland gewerkt. Sinds 1 april 2017 werk ik met veel enthousiasme bij Dierenkliniek Veenendaal. Mijn bijzondere interesse ligt bij interne geneeskunde en echografie. Samen met mijn man en onze kinderen woon ik in het dorpje Maarn, vlakbij het bos. We delen ons huis met 2 poezen en 2 konijnen. En… we hopen binnenkort weer een lieve hond in ons midden te verwelkomen 😊.

Delen met: