Over de kliniek

Uw dierenkliniek in Veenendaal

Wat bieden wij u als dierenarts en als dierenkliniek?

Onze dierenkliniek met drie dierenartsen is gevestigd op de Castor te Veenendaal, waar routine en gespecialiseerde behandelingen worden uitgevoerd. Ook kunt u terecht voor een second opinion. De kliniek omvat een moderne receptie en een ruime wachtkamer met gescheiden ruimten voor hond en kat, twee behandelkamers, een operatiekamer met gasnarcose apparatuur en monitoring, gescheiden opnameruimtes voor honden, katten en kleine dieren zoals konijnen, knaagdieren en vogels en ons kattenpension.

We zijn in het bezit van digitale röntgenapparatuur, dentale röntgenapparatuur, een echo apparaat, een ECG apparaat, een bloeddrukmeter, couveuses, infuuspompen en zeer uitgebreide moderne urine- en bloedanalyseapparatuur. Kortom, we zijn volledig uitgerust om uw huisdier hulp te bieden.

Vrijwel alle gangbare chirurgie wordt uitgevoerd op onze praktijk waarbij onze patiënten worden gemonitord door ervaren paraveterinairen. 

Sinds januari 2016 zijn wij een Cat Friendly Clinic Gold level. Dit houdt in dat wij hoogwaardige kattengeneeskunde bieden en uw kat  en elk ander dier dat bij ons komt) zo stressvrij mogelijk zullen behandelen. Om dit predicaat te verdienen moeten wij aan vele hoge eisen voldoen. Lees hier meer over de Cat Friendly Clinic.

Aan de balie kunt u op werkdagen van 08.30 tot 19.30 uur terecht voor het stellen van vragen, afhalen van medicijnen en voer en het maken van afspraken. Onze paraveterinairen hebben zich toegelegd op onder andere afslankprogramma’s, puppybegeleidingsprogramma’s en artrose spreekuren. Ook kunt u bij onze paraveterinairen terecht voor het knippen van nagels, schoonmaken van oren, ingeven van pilletjes indien gewenst en legen van anaalklieren. De dierenartsen hebben dagelijks van 13:30 - 14:00 uur gratis telefonisch spreekuur.

Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Dierenartsen

Drs. Celester Brilman - Dierenarts

Drs. Celester Brilman

Drs. Celester Brilman Dierenarts
Lees info
Drs. Mardou van Leuven - Dierenarts

Drs. Mardou van Leuven

Drs. Mardou van Leuven Dierenarts
Lees info
Drs. Wendy Nooijen - Dierenarts

Drs. Wendy Nooijen

Drs. Wendy Nooijen Dierenarts
Lees info
Drs. Eva Lust - Dierenarts

Drs. Eva Lust

Drs. Eva Lust Dierenarts
Lees info

Dier en Zorg Plan

Dier en Zorg Plan

In het Dier en Zorg Plan staat de gezondheid van je huisdier centraal. Door je hond of kat preventieve zorg te bieden voorkom je dat ze ziek worden.

Goede doelen

Goede doelen

Dierenkliniek Veenendaal zet zich actief in voor dierenwelzijn in verschillende gebieden.

Huisregels

Huisregels

Al onze huisregels op een rij.

Links

Links

Handige links voor huisdiereigenaren.

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Veenendaal

Terug
 • Ma
  8.30 - 19.30 uur
 • Di
  8.30 - 18.00 uur
 • Wo
  8.30 - 19.30 uur
 • Do
  8.30 - 19.30 uur
 • Vrij
  8.30 - 17.00 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Castor 3 3902 SC Veenendaal Wij werken op afspraak Telefonisch spreekuur 13.30 - 14.00 u
ontvang een routebeschrijving via Google Maps