Dierenkliniek Veenendaal

Uw dierenarts in Veenendaal en omstreken

Exclamation mark

Spoedgeval

Thuisvisites

Welkom bij Dierenkliniek Veenendaal!

Dierenkliniek Veenendaal is de laatste jaren gegroeid tot een veelzijdige professionele dierenkliniek. Wij combineren hoge kwaliteit van zorg met een warme, persoonlijke service. Wij kennen u en uw huisdier en denken graag mee over wat het beste bij beiden past. Hoogwaardige diergeneeskunde met oog voor menselijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt bij ons terecht met uw hond, kat, konijn, knaagdier, reptielen, vissen en vogels.

Sinds een aantal jaren bezitten wij het Cat Friendly Clinic Gold Level. Dit level betekent dat katten, maar natuurlijk ook alle andere dieren die bij ons komen, met respect worden behandeld om stress te minimaliseren.


Daarnaast zien en behandelen wij wekelijks vele cavia’s. Onze dierenartsen zijn bekend met de medicatie en adviezen van caviawijzer en de gespecialiseerde caviacursussen. Onze kliniek staat ook vermeld bij de caviadierenartsen op caviawijzer. Wij hebben veel ervaring op het gebied van gebitsproblemen, blaasproblemen, maag- darmproblemen en adviezen met betrekking tot voeding en huisvesting. Uw cavia is bij ons in goede handen! Bekijk onze Facebook: Cavia Dierenartsen DK Veenendaal en voor meer info kijk bij knaagdieren.


Ook werken wij nauw samen met collega’s en specialisten om elk dier op elk vlak de beste zorg te kunnen bieden. Natuurlijk zijn wij regelmatig bezig met door ontwikkelen van onze kennis en kunde via het volgen van nascholingen. Kijk bij de medewerkers wat ieder van ons u in het bijzonder kan bieden! 

Lees meer over onze kliniek en expertises

Bezoek onze Facebookpagina voor meer actuele informatie, gebeurtenissen en leuke foto's!

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Veenendaal

Terug
 • Ma
  8.30 - 19.30 uur
 • Di
  8.30 - 18.00 uur
 • Wo
  8.30 - 19.30 uur
 • Do
  8.30 - 19.30 uur
 • Vrij
  8.30 - 17.00 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Castor 3 3902 SC Veenendaal Wij werken op afspraak Telefonisch spreekuur 13.30 - 14.00 u
ontvang een routebeschrijving via Google Maps