Tel: 0318-519167

Huisregels

Huisregels

⦁ Betaling contant of per pin, wij werken niet op rekening.

⦁ De kliniek is dagelijks geopend van 8:30-19:30 uur. Behandeling op afspraak. Voor (spoed)gevallen buiten openingstijden is er altijd een collega telefonisch bereikbaar. Meer informatie over onze dienstkring vind u op onze website.

⦁ Binnen openingstijden kunt u medicijnen en diervoeding afhalen. Wilt u er zeker zijn dat het product op voorraad is, dan kunt u beter eerst even bellen of mailen.

⦁ Afspraken voor consulten en/of ingrepen dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd. Indien u niet komt zonder te annuleren, zullen wij kosten voor het reserveren van tijd en materiaal/personeel in rekening moeten brengen.

⦁ Een consult duurt 15 minuten. Heeft uw dier meerdere problemen en/of heeft u meer tijd nodig, meldt dit bij de assistente, zij reserveert dan meer tijd voor u.

⦁ Voor een goede behandeling is het soms noodzakelijk dat een dier meerdere keren op controle komt. Omdat deze controles tijd kosten brengen wij hier een (herhalings)consult voor in rekening.

⦁ Bij een kostenraming wordt een schatting gemaakt van wat de behandeling/operatie ongeveer zal gaan kosten. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Door tegen/meevallers kan de uiteindelijke te betalen prijs anders uitvallen. Een kostenraming is 2 maanden geldig.

⦁ Verkochte goederen worden slechts teruggenomen ter destructie (wettelijke eis). Er vind geen geldelijke teruggave plaats.

⦁ Na een ingreep/operatie heeft u recht op 1 gratis controleconsult. Als er meer controles nodig zijn door bijvoorbeeld complicaties, worden hier kosten voor gerekend.

⦁ Honden dienen in de praktijk aangelijnd te zijn en katten en overige dieren in een (katten)mandje.

Op de website en op aanvraag bij de balie kunt u onze algemene voorwaarden inzien, zoals gedeponeerd door de KNMvD. (Koninklijke Maatschappij voor Diergeneeskunde).

Delen met: