Tel: 0318-519167

Assistentes

De dierenartsen worden bij de dagelijkse werkzaamheden terzijde gestaan door een team van goed opgeleide dierenartsassistentes (paraveterinair). Naast de baliewerkzaamheden en assisteren bij het spreekuur en operaties kunnen zij u begeleiden en adviseren op het terrein van diervoeding, bestrijding van parasieten, huid- en vachtverzorging, de aanschaf van een pup of kitten en het oplossen van gedragsproblemen. U kunt hiervoor tijdens de openingsuren altijd aan de balie terecht. Heeft u net een pupje aangeschaft? Vraag dan naar het junior care programma. Ook hebben de dames zich gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten met overgewicht (slimfit programma). Vraag er gerust naar!

Ben je een paraveterinair in opleiding en zoek je een stageplek? In verband met de grootte van de kliniek en populariteit nemen we alleen paraveterinairen 4e jaars aan.

Mieke Diepeveen

Mieke Diepeveen

Els Kommer

Enith Augustijn

Enith Augustijn

Jolande Moerman

Mieke Diepeveen

Mijn naam is Mieke Diepeveen. Sinds juli 2008 werk ik in deze kliniek als paraveterinair. Ik heb hiervoor de opleiding tot paraveterinair gevolgd in Barneveld op het Groenhorst College. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de afwisseling. Assisteren in de OK, medicijn voorraadbeheer, maar ook eigenaren adviseren over allerlei onderwerpen wat betrekking heeft tot hun huisdieren. Zo begeleid ik ook eigenaren met het afvallen van hun hond of kat. En geef ik preventieconsulten met betrekking tot de gebitsverzorging van honden en katten. Zelf heb ik thuis een kat genaamd Silver, die erg lief is, maar soms ook ondeugend.

Els Rijpert

Hallo mijn naam is Els en sinds juni 2015 werkzaam bij dierenkliniek Veenendaal. Na in 2012 mijn opleiding  Paraveterinair te hebben afgerond en met veel plezier gewerkt te hebben in de dierenartsenpraktijk heb ik kort een uitstap gemaakt naar de humane operatiekamers. Mijn opgedane ervaring daar kan ik goed toepassen in mijn huidge werksituatie. De afwisselende werkzaamheden, het werken in de operatiekamer en daarnaast het contact met eigenaar en huisdier geeft mij veel voldoening en zie ik als een uitdaging dit zo goed mogelijk te begeleiden.  Mei 2015 ben ik getrouwd en woon met veel plezier in Tiel met mijn man en onze tamme valkparkiet Pino. Ik ben moeder geworden van een gezonde lieve zoon!

Enith Augustijn

Ik ben Enith Augustijn en woon in Renswoude samen met mijn man Erwin en onze dochters Yoni en Nica. Ik ben ook al jaren sportinstructrice bij verschillende sportscholen en in Overberg bij de sportvereniging. Daar geef ik Aerobics, Steps, Bodypump en Bodynetics. Ik ben altijd al helemaal gek geweest van dieren en ben in januari 2013 dan ook de opleiding tot paraveterinair gaan doen op het Groenhorst College in Barneveld. In december 2014 heb ik deze met goed gevolg afgerond. Eerst heb ik 14 maanden in Bennekom gewerkt en in oktober 2015 kwam ik hier in Veenendaal terecht, toen er een aantal zwangere paraveterinairen waren. Deze praktijk past helemaal bij mij, het team is erg leuk, ze hebben veel katten in de kliniek, maar ook vogels en bijzondere dieren zien we hier regelmatig. Dat maakt het erg afwisselend. En natuurlijk niet te vergeten hebben ze een prachtig kattenpension. Dat is erg leuk om te doen. Zelf heb ik momenteel twee katten: Dobby, een kruising Siamees/Siberische kat en Smeagol, een Sphynx. Ik help u graag bij ons in de kliniek.

Jolande Moerman

Delen met: