Tel: 0318-519167

Assistentes

De dierenartsen worden bij de dagelijkse werkzaamheden terzijde gestaan door een team van goed opgeleide dierenartsassistentes (paraveterinair). Naast de baliewerkzaamheden en assisteren bij het spreekuur en operaties kunnen zij u begeleiden en adviseren op het terrein van diervoeding, bestrijding van parasieten, huid- en vachtverzorging, de aanschaf van een pup of kitten en het oplossen van gedragsproblemen. U kunt hiervoor tijdens de openingsuren altijd aan de balie terecht. Heeft u net een pupje aangeschaft? Vraag dan naar het junior care programma. Ook hebben de dames zich gespecialiseerd in de begeleiding van patiënten met overgewicht (slimfit programma). Vraag er gerust naar!

Ben je een paraveterinair in opleiding en zoek je een stageplek? In verband met de grootte van de kliniek en populariteit nemen we alleen paraveterinairen 4e jaars aan.

Mieke Diepeveen

Mieke Diepeveen

Enith Augustijn

Enith Augustijn

Jolande Moerman

Jolande Moerman

Miranda de Boer

Mieke Diepeveen

Mijn naam is Mieke Diepeveen. Sinds juli 2008 werk ik in deze kliniek als paraveterinair. Ik heb hiervoor de opleiding tot paraveterinair gevolgd in Barneveld op het Groenhorst College. Wat ik zo leuk vind aan dit werk is de afwisseling. Assisteren in de OK, medicijn voorraadbeheer, maar ook eigenaren adviseren over allerlei onderwerpen wat betrekking heeft tot hun huisdieren. Zo begeleid ik ook eigenaren met het afvallen van hun hond of kat. En geef ik preventieconsulten met betrekking tot de gebitsverzorging van honden en katten. Zelf heb ik thuis een kat genaamd Silver, die erg lief is, maar soms ook ondeugend.

Enith Augustijn

Ik ben Enith Augustijn en woon in Renswoude samen met mijn man Erwin en onze dochters Yoni en Nica. Ik ben ook al jaren sportinstructrice bij verschillende sportscholen en in Overberg bij de sportvereniging. Daar geef ik Aerobics, Steps, Bodypump en Bodynetics. Ik ben altijd al helemaal gek geweest van dieren en ben in januari 2013 dan ook de opleiding tot paraveterinair gaan doen op het Groenhorst College in Barneveld. In december 2014 heb ik deze met goed gevolg afgerond. Eerst heb ik 14 maanden in Bennekom gewerkt en in oktober 2015 kwam ik hier in Veenendaal terecht, toen er een aantal zwangere paraveterinairen waren. Deze praktijk past helemaal bij mij, het team is erg leuk, ze hebben veel katten in de kliniek, maar ook vogels en bijzondere dieren zien we hier regelmatig. Dat maakt het erg afwisselend. En natuurlijk niet te vergeten hebben ze een prachtig kattenpension. Dat is erg leuk om te doen. Zelf heb ik momenteel twee katten: Dobby, een kruising Siamees/Siberische kat en Smeagol, een Sphynx. Ik help u graag bij ons in de kliniek.

Jolande Moerman

Ik ben Jolande Moerman en sinds januari 2018 werk ik met veel plezier bij Dierenkliniek Veenendaal. Samen met mijn man, zoontje en ondeugende kat Jinx wonen wij in Ede. In 2008 ben ik als paraveterinair afgestudeerd aan het Groenhorst College te Barneveld. Na mijn studie heb ik tijdelijk in een dierenartsenpraktijk gewerkt, en vervolgens 7 jaar bij een bedrijf met humane medicatie. Omdat ik het afwisselend en leuke werk met dieren miste ben ik nu weer terug in de dierenkliniek. Het zorgen voor uw huisdier en bijdragen aan hun gezondheid geeft mij veel voldoening en zorgt ervoor dat ik met een glimlach elke dag naar mijn werk ga!

Miranda de Boer

Mijn naam is Miranda de Boer, ik ben in 2015 afgestudeerd als paraveterinair op het Groenhorst college Barneveld ( nu genaamd Aeres MBO Barneveld)  Ik heb sindsdien in een gezelschapsdierenpraktijk in Almere gewerkt gezien ik hier woonde.  Begin 2018 ben ik gaan samenwonen met mijn vriend in Veenendaal, en was ik op zoek naar een baan dichter bij huis. Toen ben ik terecht gekomen bij Dierenkliniek Veenendaal, ik ben erg blij dat ik hier een plek gevonden heb en hoop ook dat ik hier mijn draai kan vinden.  Helaas heb ik zelf geen dieren meer, nadat mijn hond in mei 2017 overleden is ten gevolge van een bottumor. Maar uiteindelijk gaat er weer eentje komen.

Delen met: