Nieuwsbrief juni 2022

Wisseling van de wacht.

Vanaf mei is onze dierenarts Wendy met zwangerschapsverlof gegaan, zij is in verwachting van haar 3e kindje. Zij zal in september weer terugkomen. Vorige week ging ook onze dierenarts Dolorès met verlof. Dolorès was het afgelopen jaar onze vaste invalster op de donderdag en vrijdag en helaas is met haar verlof ook haar invalperiode afgelopen. We bedanken haar voor haar inzet het afgelopen jaar! 

Met het huidige personeelstekort in onze sector zijn we heel blij dat we een fijne ervaren nieuwe collega hebben gevonden.

Graag stellen we jullie voor aan onze nieuwe collega Eva Lust. 

Vanaf mei 2022 ben werkzaam in het vaste team als dierenarts bij Dierenkliniek Veenendaal. Ik ben afgestudeerd in 2016 en heb daarna bij verschillende praktijken met veel enthousiasme ervaring opgedaan. Ik woon samen met mijn man, twee kinderen en een tuin vol kippen. Verder hebben we twee konijnen en goudvissen. Een van onze konijntjes is ooit afgestaan, gelukkig heeft hij via een konijnendate een maatje kunnen vinden en woont hij nu samen met haar bij ons in de tuin.

Ik heb vele interessegebieden, met een speciale interesse voor chirurgie, tandheelkunde, echo en vogels. De afwisseling maakt dit vak als dierenarts voor mij uitdagend en interessant. Ik hoop u snel te ontmoeten op de praktijk!” 

Aankondiging sluiting Kattenpension Castor

Na lang wikken en wegen hebben we helaas moeten besluiten te stoppen met ons kattenpension. We hebben de afgelopen jaren met veel plezier vele kattengasten mogen ontvangen. De werkzaamheden zijn inmiddels voor de assistentes steeds lastiger te combineren met de drukte in de kliniek. Omdat we onze focus volledig op de groei van de kliniek willen richten hebben we dit besluit moeten nemen. Vanaf 15 januari 2023 zal het pension sluiten. 

Beestjes

De temperatuur stijgt en de zon natuur komen weer tot leven. Daarmee komen ook alle ongenode gasten zoals vlooien, teken, luizen en mijten tevoorschijn. Het is goed om de preventieve behandelingen weer op te starten om ziekte en plagen te voorkomen. U kunt bij ons terecht voor een passend advies!

Kijk ook eens of ons nieuwe Dier Zorgplan wat voor u is, hier krijgt u onder andere de benodigde vaccinaties en antiparasitica aangeboden voor een zeer voordelig tarief.

Op vakantie

Het kan weer! Vakantie!

Het is fijn alles op tijd te regelen. Is er oppas voor kat? Wie komt de eitjes van de kippen rapen? Krijgen de planten voldoende water? Maar natuurlijk ook; heb ik genoeg voeding voor alle dieren in huis? Zijn de vaccinaties op orde?

Wanneer je je dier meeneemt op vakantie over de grens is in bijna alle gevallen een Rabiës vaccinatie noodzakelijk evenals een correct ingevuld dierenpaspoort. Wanneer je naar het zuiden gaat is het ook verstandig de hond te beschermen tegen teken en zandvliegen. Om te voorkomen dat je ook gasten mee terug naar huis neemt, raden we aan extra te ontwormen bij thuiskomst. Voor meer informatie op maat kunt u contact opnemen met onze assistentes.

Wist u dat:

 • Wij uit het hele land cavia’s, konijnen en vogels doorgestuurd krijgen?
 • Wij met Eva’s komst naast algemene echo’s ook hartecho’s kunnen aanbieden met ons nieuwe echo apparaat?
 • Wij onze Cat Friendly Gold aanpak op alle diersoorten toepassen? https://catfriendlyclinic.org/
 • U voor kortingen kunt sparen op uw factuur als u bij ons uw (dieet)voer koopt?

Wij wensen jullie namens ons allemaal een hele fijne zomer!

Team Dierenkliniek Veenendaal

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Veenendaal

Terug
 • Ma
  8.30 - 19.30 uur
 • Di
  8.30 - 18.00 uur
 • Wo
  8.30 - 19.30 uur
 • Do
  8.30 - 19.30 uur
 • Vrij
  8.30 - 17.00 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Castor 3 3902 SC Veenendaal Wij werken op afspraak Telefonisch spreekuur 13.30 - 14.00 u
ontvang een routebeschrijving via Google Maps