Nieuwsbrief februari 2022

Beste dierenliefhebbers,

Hoogste tijd voor een nieuwe nieuwsbrief! We zijn het nieuwe jaar vol goede voornemens gestart en willen enkele ontwikkelingen en nieuwtjes met jullie delen.

 

Februari: de Maand van het Gebit

Deze maand geven we weer extra aandacht aan de zorg voor een gezond gebit van uw huisdier.

Deze maand bieden we een gratis gebitscontrole, 50% korting op ons preventieconsult aan EN u ontvangt 10% korting op onze gebitsproducten en kauwstaafjes! Kijk hier voor meer informatie.

Team

Dit voorjaar gaat onze paraveterinair Miranda ons verlaten. Ze gaat een nieuwe uitdaging aan buiten haar vakgebied. We wensen haar het allerbeste en veel plezier met haar nieuwe opleiding en baan! Gelukkig hebben we een fijne nieuwe collega gevonden, onze ex-stagiaire Lisanne. Zij gaat vol enthousiasme aan de slag. Welkom Lisanne!

Onze dierenartsen Wendy en Dolores zijn zwanger. Zij gaan resp. half mei en half juni met verlof. Dolores neemt daarna langere tijd zorgverlof. U zult dus tijdelijk een inval arts kunnen treffen tot Wendy weer terug is na de zomer. Wendy heeft naast haar werk in onze kliniek ook een eigen webshop (https://www.dier-cadeau.nl) waar zij mooie diervriendelijke producten verkoopt. Een aantal hiervan willen we graag via de kliniek aanbieden. Deze producten staan in de kast bij de producten van Kaafjes. Kaafjes is een webshop die Stichting Cavia financieel steunt met de verkoop van items. 

Vernieuwd Huisdierzorg plan

Vanaf 1 april gaan wij over op een nieuw Huisdier Zorgplan. Iedereen die op dit moment gebruik maakt van ons Huisdierzorgplan krijgt hier de komende maand een informatiemail over. Dit plan bevat meer voordelen en is zeer gunstig in prijs.

Het Dier en Zorg Plan biedt een voordelige manier om uw huisdier de beste preventieve zorg te geven.

De gezondheid van uw huisdier staat centraal:

 • Wij houden de gezondheid van uw huisdier in de gaten.
 • Wij beschermen uw huisdier tegen besmettelijke dierziekten.
 • Wij zorgen voor een goed voedingsadvies voor een gezond gewicht.
 • Wij houden parasieten buiten de deur.
 • Wij zorgen voor een schoon gebit.

Er zijn 2 plannen: BASIS en PLUS. In Basis zitten alle jaarlijkse preventieve behandelingen die uw huisdier standaard nodig heeft. Met Plus heeft u de uitgebreide preventieve zorg goed geregeld. De jaarlijkse vaste kosten met het Dier en Zorg Plan dekken de kosten voor behandelingen die nodig zijn om uw dier gezond te houden.

U kunt een zorgplan afsluiten voor honden en katten van alle rassen met een leeftijd vanaf 12 weken. Binnenkort vindt u meer informatie over ons zorgplan op onze website en social media.

Herhaalrecepten

We willen u vragen voor medicatie minimaal 1 dag van tevoren uw bestelling te mailen of telefonisch door te geven. Dan hebben wij tijd om dit voor u klaar te zetten. Dit voorkomt wachttijd voor u bij drukte. Geef ook even de op dat moment gebruikte dosering en de gewenste hoeveelheid door.

 

Hartelijke groet van Team Dierenkliniek Veenendaal

Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws? Volg ons via Facebook en Instagram.

Contactinformatie praktijk

Dierenkliniek Veenendaal

Terug
 • Ma
  8.30 - 19.30 uur
 • Di
  8.30 - 18.00 uur
 • Wo
  8.30 - 19.30 uur
 • Do
  8.30 - 19.30 uur
 • Vrij
  8.30 - 17.00 uur
 • Za
  Gesloten
 • Zo
  Gesloten
Terug

Vind ons hier:

Castor 3 3902 SC Veenendaal Wij werken op afspraak Telefonisch spreekuur 13.30 - 14.00 u
ontvang een routebeschrijving via Google Maps