Tel: 0318-519167

Kattenpension Castor

Update juli 2019: het pension is van 20 juli tot 20 augustus volledig volgeboekt, daar hoeft u niet meer voor te bellen. Indien u heel graag op de wachtlijst wil, kunt u een email sturen met uw naam, gewenste periode, telefoonnummer en aantal katten. September gaat al heel hard, maar hier zijn nog wat plekjes beschikbaar.

Kattenpension Castor te Veenendaal

Kattenpension Castor is eigendom van Dierenkliniek Veenendaal en bevindt zich in hetzelfde gebouw. De verzorging van de katten wordt gedaan door gediplomeerde paraveterinairen onder toezicht van de dierenarts. Dierenkliniek Veenendaal is een Cat Friendly Clinic Gold en dit verzekert u van de beste zorg. Er is constant professionele zorg aanwezig mocht dit nodig zijn. Deze samenwerking is ideaal voor eigenaren van katten met een aandoening die extra verzorging vragen, speciaal dieet of medicatie nodig hebben. Ook is het hierdoor mogelijk om hun gezondheid extra goed in de gaten te houden. Alle katten, jong, oud, gezond of met een (chronische) aandoening zijn welkom.

Ons pension bestaat uit twee algemene ruimtes waar de katten kunnen spelen, klimmen en relaxen. Er zijn 18 ruime verblijven aanwezig die, indien gewenst, voor katten uit 1 gezin met elkaar verbonden kunnen worden. Overdag lopen de meeste katten los. Er is een buitenren aanwezig waar zij van het zonnetje kunnen genieten. ‘s Nachts verblijven de katten in hun eigen ruimte (nachtverblijf) zodat wij eten, drinken, poepen en plassen goed kunnen monitoren. Katten die niet goed met anderen overweg kunnen laten wij dagelijks apart los zodat ze voldoende beweging en uitdaging krijgen. Onze pensiongasten krijgen standaard hoogwaardig Specificvoer op basis van hun leeftijd (kitten, volwassen, senior). Geeft u uw kat liever eigen brokjes of geeft u een speciaal dieet dan kunt u uiteraard uw eigen voeding meebrengen.

Als u uw kat komt brengen voor het pension wordt de kat eerst helemaal nagekeken door een paraveterinair en indien nodig de dierenarts. Uw kat dient vooraf behandeld te zijn tegen vlooien en wormen. Ook moet de kat gevaccineerd zijn tegen katten-en niesziekte. Indien hij niet behandeld is tegen vlooien en wormen wordt dit alsnog door ons uitgevoerd. Katers dienen gecastreerd te zijn.

Tarieven Kattenpension Castor Veenendaal

  • 9,75 per dag per kat
  • na 2 weken 1 euro per dag longstay korting
  • medicijntoeslag 2 euro per dag
  • diabetestoeslag 3,50 per dag
  • hoogseizoentoeslag 1,50 per dag

U dient bij reservering 100% van het bedrag aan te betalen binnen 14 dagen. Dit mag overgemaakt worden via bank of betaling per pin/contant op de kliniek. Daarna is de reservering definitief. Diabeten dienen doordeweeks gebracht te worden in verband met stabilisatie.

Volg ons op Facebook voor meer foto’s, nieuws en updates: www.facebook.com/castorkattenpension, op Twitter: @PensionKat of op Google+: Google.com/+KattenpensionCastorVeenendaal

Lees voor overige informatie onze algemene voorwaarden.

Sfeerimpressie Kattenpension Castor

Klik op de foto voor een slideshow

Contact en reserveren

Castor 3Kattenpension kat 3902 SC Veenendaal Nederland Tel.: 0318-519167 Brengen en halen van de katten dient op afspraak te gebeuren; doordeweeks tussen 12 en 14 of tussen 16.30 en 17 uur. Zaterdag op afspraak tussen 9.00 en 10.00 uur. Zondag gesloten. Wilt u een plekje reserveren voor uw kat(ten)? Vul dan onderstaand formulier in of mail naar: info@dierenkliniekveenendaal.nl

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Gewenste periode (verplicht)

Adres

Naam kat (verplicht)

Geslacht (verplicht)

Leeftijd (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Delen met: