Tel: 0318-519167

Huisdierenverzekering

Verantwoord huisdierbezit brengt ook een goede verzorging voor uw huisdier met zich mee. Dat is niet alleen voeding, speeltjes of een mooie mand. Goede verzorging betekent ook dat u voorbereid bent op hoge kosten van onvoorziene medische behandelingen. Net als uzelf kan ook uw huisdier betrokken raken bij een ongeval of ernstig ziek worden. In de meeste gevallen kunnen wij uw huisdier dan weer genezen. De kosten hiervan kunnen echter oplopen en u kunt geconfronteerd worden met een forse rekening. Het is van belang dat u dan in staat bent deze kosten te betalen.

Huisdierenverzekering

Sinds een aantal jaren is het mogelijk om een huisdierenverzekering af te sluiten. Medische kosten ten gevolge van een aandoening, ziekte of ongeval worden dan door de verzekeringsmaatschappij vergoed. Een geruststellende gedachte wanneer u wel iets anders aan uw hoofd heeft.

Waarom verzekeren?

Wanneer u niet geconfronteerd wilt worden met financiële tegenvallers is het verstandig uw huisdier te verzekeren. Er zijn verschillende aanbieders op de markt zoals Proteq, Petplan, OHRA. Wij hebben goede ervaring met Proteq. (www.proteq.nl)

Tot slot

Huisdieren zijn voor hun verzorging afhankelijk van u. Gelukkig worden huisdieren in Nederland over het algemeen goed verzorgd. Als eigenaar moet u zich ervan bewust zijn dat u verantwoordelijk bent voor het welzijn van uw huisdier. Financieel voorbereid zijn op de kosten van een onvoorziene medische behandeling hoort daar ook bij.

Delen met: