Cadeautje voor kattenliefhebbers!

Omdat wij een Cat Friendly Clinic zijn, mogen we onze klanten dit leuke en prachtig geillustreerde e-book aanbieden over normaal kattengedrag! Veel plezier ermee. Je kan het hier downloaden:

Essential Cattitude – An Insight Into The Feline World

Door Claire Bessant

Voor katten ontstaan ​​vaak problemen omdat we als eigenaren niet begrijpen wat hun natuurlijke driften en reacties zijn, welke fysieke en sociale omgeving ze verkiezen, of hoe eenvoudige dingen zoals hoe we ze voeden of zorgen voor kattenbakken, een groot verschil voor hun leven maakt. Het is geen complexe psychologie en de kat is een succesvol huisdier, omdat het zeer aanpasbaar is, maar door nauw met mensen samen te leven, kan dat aanpassingsvermogen soms volledig worden uitgedaagd en kan de kat soms gedrag vertonen dat als ongewenst wordt beschouwd.
Begrijpen wat deze omstandigheden precies zijn en wat een kat wel en niet aankan, zou enorm helpen bij het verwachten van onze relatie met onze katten, en dat is waar dit boek over gaat. De hoofdstukken in dit boek zijn met dit in gedachten geschreven – als je begrijpt waar de kat vandaan komt en hoe deze waarschijnlijk zal reageren en je een veel beter idee hebt van hoe je hem kunt ontspannen en minder snel zijn toevlucht neemt tot ‘probleem’ gedrag.
Een panel van deskundige gedragsdeskundigen heeft een bijdrage geleverd aan de inhoud van dit boek en het wordt gedeeltelijk geïllustreerd met foto’s van bekende kattenliefhebbers en ook van leden van de Society of Feline Artists.
Dit boek is gemaakt en ontwikkeld door International Cat Care – www.icatcare.org – een liefdadigheidsinstelling die sinds 1958 wereldwijd werkt aan het verbeteren van de gezondheid en het welzijn van katten.

Delen met: